Vad kan du göra?

Genom att stödja A Million Minds är du med och påverkar ungas möjlighet att nå sina drömmar och mål, samtidigt som du bidrar till att skapa ett samhälle med jämlika förutsättningar.

Förutom att du gör gott för samhället är fördelarna många för din verksamhet eller ditt område. Du odlar relationer med framtidens och samtidens samarbetspartners, medarbetare, talanger, boende, invånare och aktiva medborgare. Ett samarbete är dessutom en möjlighet för medarbetare att utvecklas och vara med och tackla samhällsutmaningar.

Vi har samarbetat med företag som SEB, Roschier och Nyréns, och många fler har varit delaktiga att göra samhället lite bättre.

 

Vill ditt företag bidra?

shutterstock_252228325.jpg
 
 

Möt en partner

Win-win för alla inblandade!

SEB har samarbetat med A Million Minds under fyra säsonger och vi har engagerat många av våra medarbetare. Intresset har varit mycket stort och många har velat vara med och coacha ungdomar i Järvaområdet. Under programmen har vi sett hur både elever och vår personal utvecklats på ett positivt sätt, samarbetet har varit win-win för alla inblandade!

 
Johan Vieweg från SEB

Johan Vieweg från SEB

 

A Million Minds har ett fantastiskt program som hjälper unga att sätta mål i livet, och lägga en plan för att verkligen nå dem.
— Johan Vieweg, Head of Risk Management, SEB

Så kan du som företag engagera dig!

Företag & Partner

Delar ditt företag eller organisation vår vision? Tveka inte att höra av dig! Vi tror på samverkan och på att alla kan inte gör allt, men alla kan göra något. Tillsammans gör vi skillnad.

I Dream Challenge kan dina medarbetare delta för att bidra till en mer positiv samhällsutveckling och att unga når sina drömmar.


 
 
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Så kan du från skolan engagera dig!

 
 

STUDIEVÄGLEDARE & skolpersonal

Dream Challenge är under fritiden men programmet hålls i skolans lokaler. Vi har nära samarbete med flera skolor i Stockholm. Vill du veta mer? Hör av dig!

elev & dream challenge

Är du nyfiken på Dream Challenge och skulle vilja vara med? Vill du veta mer om hur det går till och om vi kan komma till din skola? Hör av dig så berättar vi mer.

 
 
zachary-nelson-192289-unsplash.jpg

Så kan du som volontär engagera dig!

 
 

Det finns mycket att göra. Vad kan du bidra med?

Vi behöver dig som vill förändra och som kan bidra med inspiration, engagemang och kunskap. Vi behöver dig som vill utvecklas på ett roligt sätt, möta nya människor, få nya vänner och ny kunskap. 

Vi på A Million Minds är ett glädjefyllt och roligt team och ser fram emot att höra ifrån dig som vill vara med!


Vill du bli medlem?

Vill du bidra till att unga når sina drömmar? Vill du vara med och påverka A Millions Minds framtid? Som medlem i A Million Minds får du möjligheten att vara med att påverka vår organisations demokratiska process och samtidigt vara delaktig i utstakningen av verksamhetens framtid. Vi har två medlemsträffar per år och som medlem får du också vårt nyhetsbrev som kommer ut två gånger om året.