FÖRORTEN.NU fortsätter att presentera nästa uppsättning fantastiska talare

21 dagar kvar! Lanseringseventet av Förorten.nu närmar sig med stormsteg. Det finns ett begränsat antal platser så se till att anmäla dig på följande länk: https://www.eventbrite.se/e/lansering-forortennu-biljetter-607112920087.

Förorten.nu fortsätter att presentera nästa uppsättning fantastiska talare. 

Tamar Khatchadourian och Adam Sandell kommer båda från organisationen Run for Office. Run for Office syftar till att öka samhällsengagemang och politisk inkludering bland unga runt om i landet för att skapa hållbar utveckling. 

Tamar driver Run for Office som under sitt första år nådde över 150 000 personer. Tamar har en bakgrund inom politik, social hållbarhet och samhällsutveckling. Hon är i grunden socionom och har även en master i mänskliga rättigheter. Utöver hennes arbete har hon varit ideellt engagerad i över 15 år och brinner för att göra det lättare för andra unga att komma in i beslutsfattande rum och öka representationen i beslut, ledarskap och samhällsförändring. Adam är 18 år gammal och har genom sitt engagemang i Run for Office möjligheten att stötta andra unga som har svårt att höja sina röster. Han har även engagerat sig i flera andra verksamheter för att stötta det lokala näringslivet i Tumba och bidra till en god utvecklande miljö. Dessutom har Adam under många år varit delaktig som fotbollstränare. 

Sargon Orahim arbetar i dag som verksamhetsutvecklare på Changers Hub, ett innovationshus som vill ge alla unga samma möjlighet att förverkliga sina idéer och påverka sin framtid oavsett startsträcka. Han driver även huben Changers Kista som har ett fokus på media, tech och entreprenörskap. Tidigare har Sargon även arbetat med stadsutveckling, hållbar systemomställning samt social- och miljövetenskapligt utvecklingsarbete. 

Så vad väntar ni på? Dessa talare vill ni inte missa. Säkra er plats i dag!

Madeleine Opira