Vi söker skribenter!

Brinner du för förortsfrågor? Vill du vara med och skapa förändring i miljonprogrammets förorter? Nu har du möjlighet att göra din röst hörd genom den nya sajten https://fororten.nu/. Hemsidan lanseras den 28 april och lyfter perspektiv från hela samhället för att föra en bredare dialog kring förorten, bortom det samtal som förs i traditionella medier i dag. Genom detta skapar vi en mer nyanserad bild av förorten och lyfter röster som annars inte lyfts upp. Vad har du att säga om förorten och dess framtid?

Bakom hemsidan står föreningen A Million Minds som är en politiskt och religiöst obunden organisation, och har sedan 2012 arbetat med att frigöra den potential och kapacitet som finns i miljonprogrammets förorter. Vår vision är ett samhälle präglat av jämlika förutsättningar och möjligheter som inte är beroende av adress, etnicitet, kön, klass eller andra faktorer som kan härledas till människors bakgrund.

Omfattningen som skribent är helt upp till dig, oavsett om det är ett eller flera inlägg. 

Skicka iväg ditt intresse med idé beskrivning till oss på DM eller ett mail till info@amillionminds.se

Hör av er om ni har några funderingar. 

Vi ser fram emot att höra din röst och bidra till en positiv utveckling!

#förortennu#framtidstro#förändring#lansering#utveckling#mångfald#inkludering#nyansera#initiativ#samtal#skribent#förorten

Madeleine Opira