Dagens elever, morgondagens ledare.

 

 

 

 
omar-lopez-296937-unsplash.jpg
 

Dream Challenge

Dream Challenge är ett motivationsprogram i tävlingsform för högstadieungdomar. Målet är att skapa framtidstro och lyfta ungas gymnasiebehörighet. Vi samarbetar med företag och organisationer för att unga ska få förebilder och ni ska få möjligheten att göra skillnad på riktigt.

Dream Challenge växte fram som ett svar på den stora skillnaden i gymnasiebehörigheten bland landets niondeklassare. Det var tydligt att ojämlikheterna satte stopp för drömmar och framtidstro.

Programmet riktar sig främst till unga i miljonprogrammets förorter och har som mål att lyfta ungas gymnasiebehörighet och skapa framtidstro. Forskning visar att en bra start i högstadiet med fortsättning till gymnasiet ger en god chans att bryta utanförskap.

För våra partnerföretag innebär Dream Challenge en möjlighet för såväl organisationen som enskilda medarbetare att göra konkret skillnad. Ni blir delaktiga i, och bidrar till, att stärka den sociala hållbarheten i miljonprogrammets förorter. Programmet är fyra veckor långt och en eller flera medarbetare engagerar sig i upp till tio timmar inklusive förberedande utbildning. Det finns också en möjlighet att delta i juryn under cirka fyra timmar inklusive förberedelser. Programmet är ledarskapsutvecklande.

Dream Challenge finns idag i skolor i Stockholmsförorterna Husby, Akalla, Hjulsta, Rinkeby, Skärholmen, Alby och Rissne. Programmet sker utanför skoltid.

 
 
 

Bättre möjligheter!

 

 

 
shutterstock_128632589.jpg
 

Vi hjälper dig att lyckas!

Vad är det du kan göra här och nu för att uppnå dina målsättningar? Bara tre procent av alla människor skriver ner sina mål. Gör som framgångsrika idrottare och framgångsrika personer inom näringslivet, skriv ner din vision och mål. Vi hjälper dig med planeringsverktyg och guidar dig för att lyckas med målformuleringar. Vi erbjuder inspiratörer och coacher som peppar dig på vägen och som hjälper dig med gymnasieförberedelser. 

 

 

 

Tro på framtiden.

 

 

30714E02-3031-4E63-A983-64316DD955EA.jpeg