Medarbetare

Home  /  Medarbetare

 

Madeleine Opira – Grundare & verksamhetschefMadde2

btn_myprofile_160x33

”Don’t be affraid to give up the good, to aim for greatness”

Madeleine har en examen i juridik från Leicester University i LLB law with French Law and Language. Hon är författare av boken Generation Integration och har blivit vald till årets uppstickare och inspiratör i tidningen Shortcut 2011 samt 2012. Madeleine har drivit flera satsningar för ungdomar och har internationell erfarenhet efter vistelser och studier i Spanien, England, USA, Sverige och Frankrike. Madeleine arbetar mycket med problemlösning av komplexa frågeställningar ur ett möjlighetsperspektiv och har en stark tro på att förändring endast kommer till ifrån hårt arbete.

 

 

 

A AliAhmed Ali – Projektledare Dream Challenge

btn_myprofile_160x33

Ahmed arbetar både målmedvetet och fokuserat trots utmaningarna i verksamheten. Oavsett roll presterar han konstant på hög nivå, vilket redan märks trots sin korta tid på A Million Minds. Han är dessutom en glädjespridare och kulturbyggare inom organisationen. Han har en förmåga att göra sig själv både viktig och värdefull i vårt arbetsteam.

 

 

Praktikanter & Volontärer

 

 

 

Linnea Parys 

fullsizerender-1Linnea har alltid brunnit för såväl samhällsfrågor som internationella. Detta är något som märks på valet av det hon nu studerar, internationella relationer och statsvetenskap. Under hennes tid i Malmö 2014 och 2015 engagerade hon sig som volontär i organisationer så som Hungerprojektet och Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet. Vidare har hon nu på senare tid kommit att intressera sig särskilt mycket för integrationsfrågor, vilket gjorde att hon sökte sig till A Million Minds. Det arbete som AMM gör kan ha en stor positiv inverkan på dessa ungdomar, något som Linnea vill vara en del av.